Δεν θα έχετε ποτέ δεύτερη ευκαιρία να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση!Εκτός από τη δική σας εμφάνιση, η επαγγελματική σας κάρτα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πρώτης σας γνωριμίας με έναν πιθανό πελάτη. Δώστε της αξία !!!

Η SPEED ADVERTISMENT είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει, να σας προτείνει και να πραγματοποιήσει το πλέον τέλειο έντυπο που θα προβάλλει άριστα την επιχείρησή σας εκεί που επιθυμείτε.Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε έντυπα που ταιριάζουν απόλυτα με το image της επιχείρησής σας και δημιουργούν τις επιθυμητές κάθε φορά...εντυπώσεις! Η απόλυτη ικανοποίησή σας είναι και αυτοσκοπός μας.

 

Ημερολόγια για Σχολεία, Φροντιστήρια, σχολές, αθλητικές ομάδες και επιχειρήσεις κάθε είδους

σε διάφορα μεγέθη & σχέδια.

 

Για μία καλά οργανωμένη επιχείρηση,το έντυπο υλικό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο,ώστε να προβάλει μία όμορφη εικόνα προς τα έξω στο ευρύ κοινό. Folders, flyers, κάρτες, επιστολόχαρτα, προσκλήσεις, φάκελοι & κατάλογοι, είναι κάποια από τα έντυπα που μπορούν να πλαισιώσουν μια σωστή επιχείρηση.

Εταιρικά / Επιχειρηματικά Δώρα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, ικανά για να καλύψουν όλες τις εταιρικές ανάγκες και απαιτήσεις σας. Σίγουρα εκτός το ότι θα κλέψουν τις εντυπώσεις θα έχουν διάρκεια στον χρόνο και θα αποτελέσουν ένα πολύ ισχυρό και ιδιαίτερο επικοινωνιακό εργαλείο.