Η εταιρεία μας έχοντας πολυετή πείρα πάνω στην διανομή εντύπων πρόκειται να καλύψει κάθε ανάγκη σας με αξιοπιστία και ταχύτητα. Η διανομή εντύπων στη Θεσσαλονίκη με πλάνο, πρόγραμμα, οργάνωση και ταχύτητα είναι αυτό που από το 2005 μας έκανε αποδέκτες ευχαριστημένων και πιστών πελατών.

Δεν θα έχετε ποτέ δεύτερη ευκαιρία να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση!Εκτός από τη δική σας εμφάνιση, η επαγγελματική σας κάρτα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πρώτης σας γνωριμίας με έναν πιθανό πελάτη. Δώστε της αξία !!!

Ένα κάδρο είναι ένα πολύ έξυπνο δώρο για να κάνετε σε κάποιον που αγαπάτε, είναι κάτι που θα μείνει ανεξίτηλο στην πάροδο του χρόνου.Μπορεί να είναι μια φωτογραφία του προσώπου που θέλετε να το δωρίσετε ή κάποιο τοπίο ή ότι άλλο σκεφτείτε. Επίσης, μπορούμε να προσθέσουμε κάποιο μήνυμα ή στιχάκι.

Η SPEED ADVERTISMENT είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει, να σας προτείνει και να πραγματοποιήσει το πλέον τέλειο έντυπο που θα προβάλλει άριστα την επιχείρησή σας εκεί που επιθυμείτε.Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε έντυπα που ταιριάζουν απόλυτα με το image της επιχείρησής σας και δημιουργούν τις επιθυμητές κάθε φορά...εντυπώσεις! Η απόλυτη ικανοποίησή σας είναι και αυτοσκοπός μας.

Στην Speed Advertisment αναλαμβάνουμε πλήρως την προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδας, την προώθηση ιστοσελίδας καθώς και την φιλοξενία της. Οι τιμές μας είναι άκρως ανταγωνιστικές και οικονομικές!

Εταιρικά / Επιχειρηματικά Δώρα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, ικανά για να καλύψουν όλες τις εταιρικές ανάγκες και απαιτήσεις σας. Σίγουρα εκτός το ότι θα κλέψουν τις εντυπώσεις θα έχουν διάρκεια στον χρόνο και θα αποτελέσουν ένα πολύ ισχυρό και ιδιαίτερο επικοινωνιακό εργαλείο.

 

Ημερολόγια για Σχολεία, Φροντιστήρια, σχολές, αθλητικές ομάδες και επιχειρήσεις κάθε είδους

σε διάφορα μεγέθη & σχέδια.